tirsdag 20. mars 2012

Laget i mitt hjerte

Ballen er virkelig rund
Jeg er ingen fotballfantast... og det til tross for at jeg viet 12 år av mitt yngre liv til å stå mellom to stenger og sørge for at ballen ikke gikk i mål.
oppmerkinga er alltid klar
kunstgress er alltid gønt
Jeg lengter ikke til tippeligastart om våren. Jeg følger med, men med et halvt øye og holder meg oppdatert for de jeg må. Laget i mitt hjerte heter Greåker og består av gutter født i 2001.


Klar til avspark

Resultatorienterte ja, men de kaster ikke vannflasker veggimellom eller kjefter på dommern og banner så det lyner når de går på et tap. De er nemlig vant til å tape. For dem er en seier like jevt som å vinne tippeligaen. Gledesscenene er ubeskrivelig.


I kveld var den en av de siste treningskampene før seriestart. Vi sluttet å telle baklengsmål. Det var tross alt BARE trening. Linus kjedet seg- DET kommer han til å gjøre i mange 2x30 fremover...
På sidelinja står jeg og tar meg i å roper høyere enn trenern. Jeg gleder meg til å tilbringe timer på banen ved vakre Visterflo.
Tilskuer i 2x30
Vakkert ved Vister
Det er på Moa det skjer denne våren og sommeren! Jeg skal heie på nummer 15, men ikke bare på han. For det er dette som er fotball for meg.

Spiller nummer 15 er min favoritt, men jeg heier på alle

2 kommentarer:

 1. :-) og eg som tenkte då det tredje barnet var på veg...la det bli ei jente, så eg slepp å bruke kvardagsettermiddagar og søndagar på ei fotballbane :-)Kva er det har gått glipp av??? ;-)
  - men eg tilbrakte ein del tid på handballbaner, heilt til minstejenta fann ut at dette ikkje var noko for henne, fordi ho eigentleg var redd for ballen :-) for ikkje å snakke om vareopptelling rett etter nyttår.
  Eg var glad då ho valte teater og politikk :-) Då blei eg brått entusiastisk og engasjert!!

  Unniklem <3

  SvarSlett
 2. Du har gått glipp av STOR entsiasme- særlig når de aller minste spiller! Enten alle løper etter samme ball eller når han som aldri skårer- VIRKELIG skårer! Når det skjedde ble jeg så rørt at jeg holdt på å begynne å grine...Men man blir jo det uansett hva ungene driver med- bare de driver med noe. det er det aller viktigste. Og det er ikke alltid like moro... en HEL turnering, ute, i BARE regn... tja... Du får bli med meg på banen i løpet av våren eller sommeren <3 Du er i allefall hjertelig velkommen!!
  Klem

  SvarSlett