onsdag 1. februar 2012

Hotell Vetabekkveien

Jeg er glad i mat og jeg elsker å lage mat. Å samles rundt et bord med god mat og drikke er liksom litt av livet for meg. Samtalene. Historiene. Latteren. Alvoret. Ved vårt lange spisebord henger et hjemmelaget skilt. Det er laget av en gammel planke som trolig har ligget her siden huset ble påtenkt.. på den står det: Sit long- talk much- laugh often... Vi GJØR det ofte, med familie og med venner. Det blir gjerne mer enn en rett når vi innviterer venner til å dele mat med oss. I hverdagen kan det bli enda fler når fem mennesker i alderen 4 til 45 skal bestemme menyen mellom treninger, fritidssyssler og jobb. Så langt i ettermiddag har jeg "laget" tre middager... for ja jeg innrømmer det.. Jeg tyr til de enkle løsningene når syslene ikke gir meg noe valg. Fjordland og Findus funker fint når 10- åringen skal på trening før de fleste har rukket å kommet hjem fra jobb og har lyst på laks. Eller når 15- åringen nettopp gikk inn døra etter endt trening og ønsker fiskegratteng... Værre er det med han på 4, som egentlig aldri vet hva han vil ha. Han vil ha alt og ingenting på en gang- han liker alt og ingenting på en gang. Men det er ofte sånn at: -Hmmm var det nachos med ost eller amerikanske pannekaker? I dag ble det først pannekaker og nå har han sendt inn en bestilling på nachos- uten salsa men med ost... på komfyren står ferdigkokt ris og kylling indrefilleten hviler fortsatt på fjøla. Hellstrøm hadde trolig ikke likt denne formen for hotell og restaurantdrift- men jeg liker Hellstrøm. Jeg tar han frem i helgene når det ikke skjer noe annet enn at vennene fyller restauranten og det lange spisebordet i Hotell Vetabekkveien.

9 kommentarer:

 1. Dette er en flotte start, Cathrine! Gleder meg til fortsettelsen :-) klem fra Eva

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Eva- aller mest for at du maste på meg! Kleeeeeem

   Slett
 2. Se der ja, her raser det jo inn med innlegg- og ja, menyen i Vetabekkveien er det ikke noe i veien med, gleder meg til du skal legge ut oppskrifter på tapasen din:-) Klem fra Lisbeth

  SvarSlett
 3. Veldig bra, lykke til videre med bloggingen :) Du skriver kjempebra! Gleder meg til å lese mere :) Klem fra Wenche S.

  SvarSlett
 4. Takk jenter- så utrolig hyggelig med tilbakemeldinger og så raskt da!!! Jeg skjønner at jeg må skrive MER!

  SvarSlett
 5. Snill mamma du <3 Her i huset har det kun vanka ein rett, så har folket måtte spise det dei likar av det som blir servert :-) Herlig å lese det du skriv!! Du MÅ fortsette!
  Klem, Unni :-)

  SvarSlett
 6. Guttemammer er litt for snille mammaer... tror jeg- men så lenge noen koser seg med mine erindringer så er alt bare vakkert

  SvarSlett
 7. Nydelig blogg, vennen!! Både på utseende og innhold- Gratulerer <3 Kos Linda

  SvarSlett
 8. Takk!! Og Gooooood Tuuuur <3 Klem

  SvarSlett