mandag 27. februar 2012

Helt NY stue på (nesten) en, to, tre..

Nytt- Langt bilde på den ene veggen- Innkjøpt på Kremmerhuset

-Mamma, hvordan skal jeg få spist foran tv nå? Det var Linus mest opptatt av da nyinnkjøpte sjeselonger ble plassert foran tv. Det gir ikke noe plass til bord når en velger den løsningen! Men noen små krakker gjør susen. De skal jeg holde litt hemmelige for Linus som stort sett ALDRI skal spise sammen med oss fordi han bare MÅ se tv mens han spiser. Han tittet rart på meg da jeg sa at det ikke gikk an å spise i den nye store sofaen som nesten ser ut som en seng midt i stua. Trodde ikke helt på meg. 

- Hvordan skal jeg få spist foran tv nå?
Jeg trodde ikke helt på det jeg heller, da jeg så eskene som de tre sjeselongene var pakket inn i. De var MYE lenger enn det vi hadde trodd og FOR lange for bagasjen på bilen. Tau er jammen kjekt, men det ble en nervepirrende biltur hjem fra Furuset. Med hodet like mye bakover som forover. Godt det ikke var jeg som kjørte. Jeg har nemlig gjort den tabben før… flere ganger… Også da fra Ikea. En gang leide jeg en bil som jeg mente var stor nok men etter å først ha fått løftet ned en diger sovesofa fra hylle to på lageret til varehuset, ALENE, og fraktet den ut til bilen viste også den seg å være for stor. Eller rettere sagt- bilen var for liten. Men igjen en påminnelse om at målebånd er kjekt….

Apropo målebånd. Trekkene til spisestuestolene er nå på! Alle 6! Takket være en god venninnes kamp med symaskinen. Jeg ga rett og slett opp i forsøket på å presse dem på etter å ha blitt støl i muskler jeg ikke visste at jeg hadde en gang. Fingertupper og håndflater er i skrivende stund endelig normale igjen. De er litt rare i fasongen. Litt vridd. Stoltrekkene altså… ikke håndflater og fingertupper. Jeg tror vi skal sitte dem til! Olatrekkene. Etter en drøy uke er i alle fall alle stolene like igjen! Og stua har på en måte blitt helt ny! For når man først kjøper noe. Da må man ofte kjøpe mer. Plutselig passer ikke gardinene, bildene på veggen henger feil og putene som var i den gamle sofaen har feil farge….
Fantastisk avslappende foran tv. To sjeselonger sammen med et quiltet pledd over.

Dessuten så blir det så mye til overs etter en stuemakeover.. To sofaer, et bord og en skjenk. Det står nå plassert i en av garasjene her i påvente av at noen kanskje vil ha det…

2 kommentarer:

 1. Gler meg til å sjå det på ordentleg :-)
  Unniklem <3

  SvarSlett
  Svar
  1. <3 ble veldig fint <3

   Cathrineklem <3

   Slett