søndag 12. februar 2012

I will allways love you, Whitney

Med takluka oppe og med mitt hode stikkende ut av den sang jeg til han som da var kjærsten min. Jeg sang høy og falskt...IIIIIIIIIII wiiiiilllll alllllllwaaaaayyyys looooooovvvveeee youuuuu! I bilens cd spiller var soundtracket fra filmen Bodyguard og et av mine store tenåringsidoler sang vakkert. Det gjorde ikke jeg. Det er jo umulig. Umulig å bare tro at man kan synge som Whitney Houston. Men det var en kjærlighetserklæring uten like. Kjærsten har jeg snart hatt i 20 år, og jeg har sunget sangene til Whitney Houston for han mange ganger etterpå. Det er i grunn stor stas hver gang en av hennes låter strømmer ut av radioen. Jeg kan alle tekstene, men jeg kan altså ikke synge dem for andre enn meg selv og de jeg kjenner aller best.
Fra How will I know, til The gratest love of all og I wanne dance with somebody. Den siste laget jeg og en av venninnene mine en egen dans til. 16 år gamle på aleneferie i England svevde vi over et antall dansegulv. Vi hadde til og med den samme kjolen som Whitney. Lys lilla, trang, kort og med åpninger på hoftene.  Vi var litt Whitney akkurat da. Alle ville jo være som henne. Smellvakker, glimt i øyet, et fantastisk smil, en flott kropp og DEN stemmen. Hun fikk til og med kysse han som danset med ulver, og Kevin Costner var akkurat da verdens vakreste mann.


Jeg gråt ikke da Michael Jackson døde, det var ikke overraskende, men jeg  ble lei meg da jeg leste nyhetene i dag tidlig. Jeg hadde mange minner med Michael, men jeg har fler med Whitney.
If I should stay,
I would only be in your way.
So I'll go, but I know
I'll think of you ev'ry step of the way.

Bittersweet memories
that is all I'm taking with me.
So, goodbye. Please, don't cry.
We both know I'm not what you, you need.

I hope life treats you kind
And I hope you have all you've dreamed of.
And I wish to you, joy and happiness.
But above all this, I wish you love.
Disse ordene får liksom en helt annen mening I dag- verselinjene fra I will allways love you.  For nå er hun som sang dem borte. Brått, rått og uten mening. Og hun har på en måte sagt adjø for veldig lenge siden. Da hun sang denne sangen for første gang.

2 kommentarer:

 1. Har berre ein ting å gje deg - <3 klem, som du gir meg rosa lys <3

  Unniklem <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er viktig med rosa lys <3

   Klem
   Cath

   Slett