onsdag 1. februar 2012

Min egen blogg

Dette burde i grunne være en hilsen til Eva. Hun har sagt det så lenge. - Cathrine, du MÅ begynne å blogge. Du formidler jo så mye og tenk hvor mye mer du får plass til på en blogg... Kanskje det, har jeg tenkt.. Men det er jo så mange som blogger.. Vil noen lese meg? Vil noen se mine bilder? Lese mine matoppskrifter og høre om alt det rare barna mine gjør og sier? Det får jeg ikke vite før nå. For nå har jeg tatt skrittet og bestemt meg. Uvitende om at det finnes millioner av muligheter. Farger, fonter, bakgrunn, bilder... Hva velger jeg? Jammen godt det kan endres underveis. Jeg er ved et veiskille i livet. Jeg har vært ved det skillet i det siste halve året- Men nå går veien videre. Hvor vet jeg ikke helt enda, men sånn er det vel når man ender opp et sted hvor veien deles i to. Det viktigste er å velge den rette veien.

8 kommentarer:

 1. Gratulerer med ny, flott blogg. Jeg lover å lese hvert eneste innlegg:-))) Lisbeth

  SvarSlett
 2. Kjære Cathrine <3 og her har du ein lesar til!! Unni :-)

  SvarSlett
 3. Välkommen till bloggvärlden :)
  Nu kan vi bli bloggkompisar!
  Stooor kram

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Hege- bloggkompis <3 Varm klem tilbake!!

   Slett
 4. Kuuuuult, scnuppa! <3 Ja, egentlig så e da litt merkelig at du ikkje har gjort ditta før, for blogging passa deg perfekt! Gler meg te å følga med deg :-) Klemmm frå meg <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk AG <3 Synd ikke hjertene syns når jeg skriver.. Honnør til Eva som pusha meg.. kanskje det kan bli noe av dette...? Føler at jeg har kunne skrevet 10 innlegg på en gang... men jeg skal spare litt på kruttet og bare kose meg med hyggelige tilbakemeldinger. Kleeeeeem!!

   Slett